Gledališko društvo Radeče združuje mnogo srčnih ter kreativnih ljudi, ki delujemo skupaj že polnih 12 let. Trenutno deluje pri nas sedem aktivnih skupin, od najmlajših cicibanov do odrasle skupine. Trudimo se, da ima vsaka skupino vsaj eno premiero na leto, odrasla pa na dve leti. Aktivno skrbimo za razvoj gledališke kulture v Radečah in okolici z abonmaji, delavnicami ter tedenskimi vajami.

Gledališko društvo Radeče pokriva abonma od vrtca do odraslih, na kar smo ponosni ter si vseskozi prizadevamo, da bo tako tudi ostalo. Naš abonma za odrasle je skorajda zapolnjen že od prvega leta naprej in vsako leto navdušuje naše zveste gledalce. V letu 2018 pa smo začeli tudi z abonmajem za dijake in študente.

Poleg predstav pa soustvarjamo še skorajda vse kulturne in druge dogodke v Občini Radeče. Ponosni smo na naše odlično sodelovanja z lokalnimi društvi in inštitucijami, predvsem z Občino Radeče in KTRC-jem Radeče. Lista naših recitalov, skečev, proslav ter ostalega se iz leta v leto daljša in bogati.

Hvaležni smo, da lahko delamo kar nas veseli in obenem s tem razveseljujemo vse vas!

Gledališko društvo Radeče