Cici

Skupina je bila ustanovljena lansko leto. Takrat jo je vodila Katja Čeč. Trenutno deluje skupina vsako sredo zjutraj. Otroci se zberejo v Glasbeni šoli, kjer se ukvarjajo z improvizacijskimi vajami, vajami za govor, učijo se nastopati. Skupino vodi Brigita Bedek.


Junaki

Mladinska gledališka skupina Junaki Gledališkega društva Radeče je mladostno obarvana skupina, po duši in po starosti. Igralci obiskujejo deveti in osmi razred osnovne šole, režiser in mentor skupine je 20-letni igralec in režiser, pomočniki režiserja pa  so prav tako vsi mlajši od 20 let. Elana jim ne primanjkuje in to se odraža v njihovih dejanjih. Redno jih lahko spremljamo na različnih občinskih praznikih, dogodkih in na vsakoletni prireditvi matičnega društva ter lastni premieri.
Igralci skušajo skupaj z režiserjem opozoriti na problematiko, ki se dogaja dandanes. Želijo si biti edinstveni, drzni in junaški. Želijo biti Junaki.

Mačkoni

Skupino Mačkoni sestavlja 12 nadobudnih igralcev, starih od 13 do 17 let. Vsak petek v tednu že 5 zaporednih let pod okriljem Brigite Bedek in Natalije Novak, gulimo odrske deske in ustvarjamo nove predstave.
Na oder smo postavili že kar 4 gledališke predstave, ki so požele veliko navdušenja. S tremi smo se predstavili tudi na regijskem tekmovanju gledaliških skupin in prejeli dve srebrni priznanji JSKD-ja na srečanju otroških gledaliških skupin Slovenije.
Naš moto je: Zakaj pa nebi to naredili malo drugače?
Strmimo k temu, da naše predstave niso klasične in poskušamo vedno pokazati kaj novega in zanimivega. V ustvarjanje predstav radi vključimo tudi druga domača društva in skupine. Pohvalimo pa se lahko tudi s tem, da vedno sodelujemo pri pisanju scenarija za naše predstave, kar jim doda še poseben pečat.


Skuliranci

Naslednja skupina je ekipa z najdaljši stažem v našem društvu. Ko sta mentorici Vesna Močilar inKatja Čeč začeli z delom s to skupino, smo bili člani še v srednjih razredih osnovne šole in smo si po prvi predstavi nadeli ime Drejčki, po skorajda desetletju intenzivnega dela mentoric in igralcev pa smo sedaj že srednješolci v zaključnih letnikih in študentje. Skupina je tako prerasla iz otroške v mladinsko, sedaj pa že skorajda odraslo. Temu primerno smo si tudi spremenili ime, sedaj nas poznate pod nazivom Skuliranci. Navkljub številnim spremembam v zasedbi v zadnjih letih se je jedro ekipe z vodjo Katjo Čeč ohranilo in z velikim zagonom in ljubeznijo do odrskih desk že načrtujemo naslednje pustolovščine. Naša zadnja uspešnica je nostalgična komedija Mary, Mary!


Odrasla skupina POSLANCI

Zanimanje odraslih za gledališče, tako za nastopanje kot za vse kar spada zraven, je v zadnjih desetih letih prav tako doživelo svojevrsten preporod in uspeli smo nanizati kar nekaj uspešnih uprizoritev. Osredotočali smo se tudi na izmenjave, s katerimi smo dodobra prepotovali Slovenijo. Prav vsaka ekipa splete med seboj svojevrstno vez, ki nam da zagon in zaradi katere so vsa gostovanja, ki so na trenutke za amaterske gledališčnike, ki imamo že tako zasedena življenja, lahko tudi že malce naporna, vredna vseh odrekanj in truda. To velja tudi za našo ekipo, ki je na oder postavila zelo uspešno politično komično satiro, režijo katere je prevzela Katja Čeč. Dame in gospodje, volivci in volivke, za vas smo pripravili enkratno produkcijo. Pripravite se na snidenje, prihaja Gospa Poslančeva!


The Rocky Horror Show

Odrasla gledališka skupina Gledališkega društva Radeče je ekipa sestavljena iz nekje dvajsetih članov. Naša starost je generacijsko zelo različna, vendar nas to ne ovira, prej bogati. Skozi dobro desetletje dela skupine smo skupaj zaigrali na odru kar nekajkrat. Od otroške Vile Maline, preko skrivnega dnevnika Jadrana Krta, pevske Vaje zbora, do politične Gospe poslančeve in predlanskega mjuzikla The Rocky Horror Show-a. Spremlja nas dobra energija in sproščenost; tako na odru kot za njim. Multipraktičnost posameznikov nam poleg igralskih sposobnosti dodaja še tehnično in zaodrsko podporo. Gledališče je življenje! Ali je ravno obratno…